30 dages Prøveversion
Alibre 3D CAD er det optimale værktøj,
hvis du arbejder med produktudvikling og Design. Selv hvis du
er nybegynder kommer du hurtig i gang med Alibre.

Alibre Licenssystemet

Alibre har et meget fleksibelt licenssystem.

Hvadenten du skal bruge din licens på flere computere, eller I er flere der skal dele samme
licens, har Alibre en løsning der måtte passe jeres behov.
Node Locked Licens (ona)

Installer på så mange computere som du ønsker. Kun en computer kan have en aktiv licens af gangen.

For at skifte mellem computere skal du deaktivere licensen på den første computer, og dernæst aktiverer på en anden.

Det er nødvendigt at have adgang til internettet for at aktivere, eller at deaktivere licensen. Softwaren skal have adgang til internettet på ugentlig basis for at licensen kan virke.
Concurrent Licens (nwa)

Installer på så mange computere som du ønsker. Flydende licenser kan have flere samtidige brugere på forskellige arbejdspladser.

Når softwaren starter, tjekkes det hvor mange der i øjeblikket bruger softwaren.  Hvis antallet af aktive bruger er mindre end antallet af flydende licenser, vil softwaren starte. Når du lukker softwaren ned, leveres licensen automatisk tilbage til licensserveren og frigøres til en anden bruger.

Hvis computeren lukker ned af en eller anden årsag, leveres licensen tilbage, når den ikke har været aktiv i en periode.  Adgang til internettet er nødvendig for at systemet fungerer, og skal hele tiden være tilgængelig. 
Offline Licens  (off)

Kunder som arbejder i et meget sikker miljø, og ikke har adgang til internettet, kan vi tilbyde offline licens. Generer en licens anmodning på computeren. Kopier licensanmodningen til et USB drev, og send det til Alibre. Vi sender dig en licensnøgle, som du kan kopiere til dit USB drev. Derefter kan du køre Alibre på den ønskede maskine.